Amber
Lucas
Marit

Sociaal & duurzaam ondernemen is voor mij bijdragen aan een duurzamer Utrecht. In mijn studententijd in Utrecht wil ik niet alleen studeren maar ook de lokale samenleving stimuleren om duurzamer bezig te zijn. De Bostelbakkers is voor mij dè plek waar ik mijn steentje kan bijdragen aan de lokale samenleving.

 Ik geloof dat sociaal en duurzaam ondernemen de juiste stap is naar een betere toekomst, tegelijkertijd dragen we met de Bostelbakker bij aan een maatschappij waar elkaar helpen normaal is. Dat vind ik mooi aan deze onderneming!

Ik ben bij de Bostelbakkers gestart omdat ik graag sociaal wilde ondernemen. We tackelen twee problemen in één: voedselverspilling en moeizame integratie van nieuwkomers. Ideaal dus!

Mara
Anniek

Ik ben bij de Bostelbakkers gegaan om naast mijn studie: algemene sociale wetenschappen, iets meer in de praktijk te doen. Ik leer bij de Bostelbakkers erg veel van sociaal ondernemen en daarmee hoop ik iets goeds te kunnen betekenen voor nieuwkomers!

Naast dat je bezig bent met het runnen van een sociale onderneming, ben je ook nieuwkomers aan het helpen met integreren. Dit doen we door middel van het bakken van koekjes. Een combinatie die erg lekker en leerzaam is! 

 

Oud Bostelbakkers

Lisan
Nick
Marieke
Mark
Julia
Sebastiaan
Ruben