Fleur
Team Captain

Bij de Bostelbakkers geniet ik van de bakavonden, waar we leren van elkaar en bovenal elke keer weer een gezellige avond hebben! Daarnaast ben ik fanatiek in het tegen gaan van voedselverspilling, dus deze mogelijkheid om de bostel te verwerken in een heerlijke koek grijp ik graag aan!

Lucas
Penningsmeester & Sales manager

Ik geloof dat sociaal en duurzaam ondernemen de juiste stap is naar een betere toekomst, tegelijkertijd dragen we met de Bostelbakker bij aan een maatschappij waar elkaar helpen normaal is. Dat vind ik mooi aan deze onderneming!

Amber
Marketing manager

Bostelbakkers maakt mij bewust en tegelijkertijd enthousiast omdat het laat zien dat we allemaal een verschil kunnen maken. Dat een koekje een verschil kan maken in het leven van onze nieuwkomers. Waar met enthousiasme voedsel verspilling tegen kan worden gegaan, en hoe niet alleen wij zelf maar ook anderen bewust kunnen worden van onze omgeving.

Deborah
Externe relaties

Het mooiste aan de Bostelbakkers vind ik dat we verbinding met elkaar zoeken door samen met de nieuwkomers iets lekkers te bakken. Dit contact is gezellig en heel waardevol, we leren namelijk veel van elkaar! Door deze kennisuitwisseling geloof ik dat we samen de wereld een stukje mooier maken!

De Oud Bostelbakkers

Marit
Anniek
Mara
Julia
Ruben
Lisan
Mark
Nick
Marieke
Sebastiaan