Ruben
Sebastiaan
Marit

Sociaal & duurzaam ondernemen is voor mij bijdragen aan een duurzamer Utrecht. In mijn studententijd in Utrecht wil ik niet alleen studeren maar ook de lokale samenleving stimuleren om duurzamer bezig te zijn. De Bostelbakkers is voor mij dè plek waar ik mijn steentje kan bijdragen aan de lokale samenleving.

Bostelbakkers maakt mij bewust en tegelijkertijd enthousiast omdat het laat zien dat we allemaal een verschil kunnen maken. Dat een koekje een verschil kan maken in het leven van onze nieuwkomers. Waar met enthousiasme voedsel verspilling tegen kan worden gegaan, en hoe niet alleen wij zelf maar ook anderen bewust kunnen worden van onze omgeving.

Ik ben bij de Bostelbakkers gestart omdat ik graag sociaal wilde ondernemen. We tackelen twee problemen in één: voedselverspilling en moeizame integratie van nieuwkomers. Ideaal dus!

Mara
Julia
Anniek

Ik ben bij de Bostelbakkers gegaan om naast mijn studie: algemene sociale wetenschappen, iets meer in de praktijk te doen. Ik leer bij de Bostelbakkers erg veel van sociaal ondernemen en daarmee hoop ik iets goeds te kunnen betekenen voor nieuwkomers!

Het mooiste van de Bostelbakkers vind ik alle verschillende studies en interesses die bij elkaar komen, waardoor er gevarieerde kennis ontstaat. Hierdoor kunnen we de onderneming goed runnen met elkaar. 

Naast dat je bezig bent met het runnen van een sociale onderneming, ben je ook nieuwkomers aan het helpen met integreren. Dit doen we door middel van het bakken van koekjes. Een combinatie die erg lekker en leerzaam is! 

 

De oude Bostelbakkers

Lisan
Nick
Marieke
Mark